Een kaarsje voor jou gebrand

Je bent terug in Nederland en dan komen er weer een heleboel zaken op je af. Zoals Mara die vanaf maandag aan het werk is gegaan, auto’s naar de garage brengen voor een winterbeurt, de kerstverlichting in en om het huis in orde maken, en dat is me een klus met al die lichtslangen, boodschappen doen, aandacht aan de katten besteden, kerstartikelen kopen.
Je kent het vast zelf wel, kersttijd is altijd een zeer drukke tijd. Een gezellige tijd die door je vingers glipt. Al met al het webloggen even op een laag pitje gezet, maar nu zijn we terug, en gaan verder waar we gebleven zijn.

Op onze laatste dag dit jaar aan de Costa del Sol, vrijdag 7 december j.l., hebben wij nog een bezoek gebracht aan de Iglesia del Carmen in Los Boliches en we hebben speciaal voor jou een kaarsje gebrand (tegenwoordig is dat ook al elektronisch) met de wens dat je ook in 2008 gezond mag blijven. Je weet toch dat dat de rijkste rijkdom is? Kaarsje-Iglesia

3 thoughts on “Een kaarsje voor jou gebrand

 1. Hoi,
  Wat leuk om weer een keer iets van jullie te lezen op mijn weblog. Zo he, jullie hebben met recht een pracht leven. Heerlijk om zo te genieten!
  De top 2000 wordt hier uiteraard ook beluisterd!
  Fijne kerst en verjaardag alvast en veel knuffels voor Viggo!
  Groetjes,
  Toaske (die idd in de buurt van Helmond woont (zo’n 18 km er vandaan)).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s