1 december voor ons een bijzondere datum

1 december is voor ons een bijzondere datum omdat we elkaar op die dag in 1969 ontmoet hebben. Zoals je ziet net nog in de sixties. Als het even kan gaan wie die dag met zxc2xb4n tweetjes buitenshuis eten en deze keer was dat in Restaurante Don Jesus (spreek uit: geesoes) in Fuengirola. 

1dec2007.01 Als voorgerecht namen we "Patxc3xa9 con tostadas y salsa de Arandanos". 1dec2007.02 Als hoofdgerecht "Lenguado a la plancha con salsa tartara". 1dec2007.03 En zoals je op de eerste foto zag zijn we nog steeds "en amore" en vinden wij een vreed(t)zaam samenzijn met zxc2xb4n tweetjes in een fijne ambiance altijd weer de moeite waard. 1dec2007.04

En als nagerecht nam Mara vers fruit met ijs en slagroom en ikzelf een coupe dame blanche.

1dec2007.05

Dat je het weet, ons "galgenmaal voor 2007" gaan we donderdagavond nuttigen bij Restaurante Don Jesus, nooit de laatste avond want die gebruiken we om onze koffers in te pakken. Que pena (=wat jammer) vliegen we zaterdag terug naar Nederland.

5 thoughts on “1 december voor ons een bijzondere datum

  1. Na dit maal moet je waarschijnlijk overgewicht betalen op de terugweg…….ziet er heerlijk uit. Leuk om die herinnering te hebben aan die eerste ontmoeting. Terugkijken…jaja, ik doe bijna niet anders als ik mijn oude dia’s scan naar mijn digitale archief. Moest er door de verhuizing even mee stoppen, maar kan bijna niet wachten tot ik weer verder kan. Zoveel leuke herinneringen komen dan terug……
    OT – Wat het lijstje top 2000 betreft, ik weet eerlijk gezegd niet meer welke nummers ik heb opgegeven. Wel dat Bohemian Rapsody er tussen stond, Lou Reed en de Stones. Maar het is voor mij lastig kiezen, kan er zo 50 noemen die steeds weer wisselen van samenstelling…..gewoon altijd muziek om me heen, vandaar!

  2. Helemaal goed om je ontmoetingsdag te vieren. Wij hebben elkaar met het bloemencorso leren kennen. Dat is ook ieder jaar weer een feestje waard voor ons.

    groetjes inge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s