De laatste dag van onze strandtent

Zondag 25 november j.l. was de laatste dag voor onze strandtent (chiringuito in het Spaans) Los Naufragos. PaseoMaritimo03 Het was prachtig weer, kijk maar eens naar die mooie blauwe lucht, en daarom zat het terras dan ook vol met mensen die nog een keer wilden genieten in 2007 van een hapje en een drankje. PaseoMaritimo04
Ook wij zoals je ziet. PaseoMaritimo05
En omdat het zo fijn vertoeven was besloten wij de "lunch" om ongeveer 14.00 uur te gebruiken. Deze tijd bewust gekozen omdat vanaf 15.00 uur tot 17.00 uur de Spanjaard de "comida" (maaltijd) nuttigt en vanwege het mooie weer op zondag is het dan ook altijd druk. PaseoMaritimo06

We namen een tortilla Espaxc3xb1ola en een portie boquerones, die als "galgenmaal" uitstekend smaakte.

Vervolgens zijn we afgezakt naar ijssalon (heladeria) Valentino, PaseoMaritimo07 ook gelegen aan de Paseo Maritimo (bij het Mariabeeld, een andere keer fotoxc2xb4s) voor een koffie met een brandy, PaseoMaritimo08 die gebracht werd door Gustavo, evenals de eigenaar Pablo, een Argentijn. En omdat het zondag was nam Albert daarna een mocca ijscoupe, maar zonder slagroom. Hij moet echt aan zijn cholesterol denken. PaseoMaritimo09 Al met al een zeer geslaagde zondag.

2 thoughts on “De laatste dag van onze strandtent

  1. Dat ziet er wel gezellig uit allemaal. Dus men sluit daar ook aan het eind van het ‘zomerseizoen’ de poorten? Je zult maar overwinteren…is er niks meer te doen. Blijf dan maar liever hier, met een kroketje en een glaasje bier…….

  2. Albert is een man naar mijn hart!! Cola light en mokka ijs!! Mmmmmm!! Ik ben helemaal gek op caramelijs!! Maar als gebak kies ik voor mokka!
    Jullie zitten er echt te genieten he!! Lekker he Mara, heerlijk met de benen van je af!!!
    Nog maar lekker genieten!

    Liefs Jac
    xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s