Vlieg er eens uit

We deden dat afgelopen zaterdag en dat kan je o.a. doen met de volgende vliegtuigmaatschappijen, KLM, Martinair of Transavia . Het leek ons wel leuk om van 3 Nederlandse maatschijen een vliegtuig neer te zetten. Alleen xc3xa9xc3xa9n probleem. Wij kennen de types niet. Wie dat vast wel weet is Leo. Dus als je ons wilt helpen, graag. Bij voorbaat dank. Schiphol2007nov01
Schiphol2007nov02 En dit was onze machine die ons naar Malaga bracht, een Boeing 737-700 van Transavia Schiphol2007nov03
We hadden trouwens een voorspoedige reis. De HV6117 vertrok keurig op tijd, om 1630 uur, vanaf de Aalsmeerbaan. Het vliegtuig was niet vol, van de totaal 149 plaatsen waren er slechts 108 bezet. Van de steward hoorden wij dat de terugreis nog erger was. Van de 149 waren er slechts 77 bezet. Doordat we de wind mee hadden, kwamen we 20 minuten eerder aan (19.05 uur) als de geplande schematijd van 19.25 uur op Malaga aeropuerto.

2 thoughts on “Vlieg er eens uit

 1. KLM – Airbus A330, Martinair – Boeing 767-300ER, Transavia – Boeing 737-800 – terugvliegend uit Edinburgh afgelopen zomer zaten we aan boord van zo’n 737 van KL met 11 man. Dat was een belevenis…..maar Transavia zal ook zeker gewend zijn aan vollere vliegtuigen, zeker gezien de toegepaste tarieven…Veel vakantieplezier..!

 2. Jaaa prachtig vliegtuigen!! Als ik voorheen mijn ouders naar Schiphol bracht ging ik altijd bij een start en/of landingbaan kijken!!
  Nooit een camera met me mee genomen….stom!!
  Ik blijf het fasinerend vinden hoe zo’n joekel de lucht in gaat cq er uit komt!!
  Hier vlakbij hebben we ook een vliegveldje, ben er een aantal keer geweest, maar de echt grote komen maar sporadisch hier, jammer dus.

  Liefs Jac
  xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s