Zijn verjaarskado

Vandaag ben ik weer eens aan de beurt om een log te plaatsen en ik denk dat ik de lijn van Albert voortzet met het verjaarskado van Viggo dat hij eind augustus van ons kreeg toen hij logeerde in onze “dolfijne” stad..
Op zaterdag 8 september was hij echt jarig en werd 3 jaar. Klik hier voor de foto’s van zijn verjaarspartijtje.
Viggo-kado-IMG_1876
Zie eens dat glunderende gezicht van onze kleinzoon, superhappy met al die kadootjes, zijn eerste elektrische trein van opa (die zelf ook gek is van treinen). Viggo-kado-IMG_1896
Ik had een blij gevoel dat ik als oma al deze foto’s mocht maken van mijn kleinzoon. Zou hij dan echt treinen leuk gaan vinden? Ze zeggen wel eens dat het een generatie overslaat. Waarom ik dit vermeld omdat onze beide zoons, Raymond en Lawrence, totaal geen interesse hebben in treinen. Helaas pindakaas, maar Albert heeft tot twee maal toe een baan gebouwd, maar niet voor de jongens zelf. De vriendjes die kwamen spelen vonden het veel leuker. Kan gebeuren. Dus misschien heeft ie met z’n kleinzoon meer geluk.
Zoals je ziet had Viggo er veel plezier in en was geconcentreerd bezig. Viggo-kado-IMG_1910
En de laatste foto, die plaats ik speciaal voor Leo, vanwege de vitrine (in onze woonkamer!) vol met treinen. Allemaal Nederlandse modellen in de schaal h0 (deze zin fluisterde Albert net in mijn linkeroor).
Viggo-kado-IMG_1915a
Zoals Viggo daar op zijn hurken zit is het een echt Indisch jochie.

One thought on “Zijn verjaarskado

  1. Albert, ik hoop voor je dat Viggo deze hobby met je gaat delen! Want volgens mij is er niets leuker dan een kleinkind te hebben wat dezelfde hobby heeft als opa!!
    Hier bij ons is er ook geen van de drie daar interesse in heeft. De jongste heeft wel van jongs af aan “iets” met Dino’s…Hij weet er veel van, en heeft er veel. Ook veel films, een dekbed overtrek en noem maar op, hihi.
    Vorige week was er hier in het winkelcentrum (wij wisten het niet) een expositie van Dino’s. En als je dan zijn ogen ziet, en wat ie allemaal verteld…prachtig!!! Tot slot was er een grote bak met zand waar ze de Dino’s konden “opgraven” met een klein schepje en een kwastje!!! Tot mijn grote spijt had ik mijn camera niet bij me…Daar baalde ik echt van!!!

    Liefs Jackie
    xxxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s