Golden Oldies Music Event 2007

Omdat de 10e editie ons goed bevallen was (klik hier waarom), dit jaar wederom naar het Golden Oldies Music Event in het Cultureel Centrum van Lanaken in Belgixc3xab geweest.
GoldenOldiesLanaken01
De sfeer was weer ontspannen en amusant. De zaal was binnen de korst mogelijke tijd warm (airco kennen ze in het CC nog niet) maar we hadden uit Spanje als voorzorg (we wisten het nog van de vorige keer) een waaier meegenomen die we na afloop helaas achter hebben gelaten in het “kantoor” van Wilfried. De gedraaide muziek was een streling voor het oor. Uitsluitend “music from the 60’s, 70’s and 80’s”, wat wil je als golden oldies liefhebber nog meer. Het was perfect! Zowel voor als op de dansvloer was het constant (over)vol met dertigers, veertigers, vijftigers en zestigers. In Lanaken Belgixc3xab kan het dus gewoon, iets moois organiseren voor jong en oud. Kunnen ze in Nederland nog een puntje aanzuigen. En wat belangrijk was:
Geen enkele wanklank door ruzie of overmatig drankgebruik.
GoldenOldiesLanaken02
Geen spijt dat we gegaan zijn. De 2x 230 km xc3xa8n de hotelovernachting, deze keer in Lanaken zelf, hebben we er graag voor over gehad. Af en toe namen we even de tijd om uit te puffen in de hal na al dat gedans in die volle “verhitte” zaal.GoldenOldiesLanaken03

ROL RADIO
, ons favoriete internetradiostation uit Lanaken, zond het hele gebeuren uit via de live stream.
Dit zijn Maya en Marc dj’s van ROL Radio. GoldenOldiesLanaken04

En op de volgende foto zie je dat Marc en Henri dj’s van ROL RADIO reuze lol hebben.
En let eens op Henri, een karakteristieke houding van onze vriend:
“Lachen met in de linkerhand een glaasje bier”. Dat is toch genieten van het leven? GoldenOldiesLanaken05

Tot slot Wilfried Geraerts, voorzitter Overkoepelende Vriendenkring Gemeenteperoneel Lanaken, die met nog vier collega’s voor de elfde keer deze happening organiseerde, vastgelegd op de plaat in het kantoor van het Cultureel Centrum Lanaken.
GoldenOldiesLanaken06
Van Wilfried hebben wij begrepen dat vanwege Allerheiligen op 1 november, de 12e editie van het Golden Oldies Music Event een week later plaatsvindt op zaterdag 8 november 2008. Indien mogelijk proberen we weer aanwezig te zijn om te genieten van de “echte golden oldies van weleer”.

One thought on “Golden Oldies Music Event 2007

  1. Hallo Mara en Albert, zeer prachtige foto’s hoor, je ziet aan de uitstralingen van vele, dat het een geslaagde Golden oldies Events was.
    Op naar de volgende editie , en dat is 8 november 2008.
    Groetjes Maya en Henri

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s