Is dit lachen of niet?

Viggo en Demi samen met de tractor bij ons voor. We gaan even terug naar die mooie zaterdag 20 april j.l. toen ventje Viggo bij ons een weekend logeerde. We hebben toen de volgende foto’s gemaakt bij ons voor aan het Veluwemeer.
Viggo&tractor-IMG_0871a
Viggo met Demi, het hondje van ome Lawrence, onze jongste zoonViggo&Tractor-IMG_0876a

Zo zie je maar weer dat het wonen aan de waterlijn voor onze kleinzoon grote voordelen heeft. Geen voorbij razende auto’s, slechts wandelaars en fietsers die hier niet mogen fietsen, alleen op het fietspad langs het water. Viggo&tractor-IMG_0872a

4 thoughts on “Is dit lachen of niet?

  1. Prachtige foto’s! Heerlijk gezicht, zo’n vrolijk jochie met dat trouwe hondje. Leuk hoor. Grappig dat Demi ook gewoon blijft zitten. Onze katten zitten ook wel eens in het wagentje van Henk, maar zodra hij eraan begint te duwen zijn ze verdwenen….

    Wij zijn de afgelopen maanden regelmatig in jullie Dolfijne stad geweest. De komende tijd zal dat weer wat minder vaak zijn, omdat we weer wat meer gebonden zijn aan onze groepsaccommodaties en dus thuis moeten zijn. Maar als we weer eens gaan, zullen we dat zeker laten weten!

    groet’n
    Marleen (en Henken)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s