Warmste aprildag ooit

Het KNMI heeft nog nooit zo’n warme dag in april geregistreerd als zondag 15 april 2007. In De Bilt noteerde de thermometer 28,9 graden. Het oude record was 27,8 graden op 21 april 1968. Zaterdag 14 april 2007 sneuvelde ook een weerrecord. Het was met 27,5 graden in De Bilt de vroegste zomerse dag ooit gemeten.

Wij hebben zondag heerlijk een tour gemaakt met onze MGB over de Noord-West Veluwe. Af en toe gestopt om wat te drinken, zoals hier tussen Elspeet en Vierhouten aan een picknicktafel. Met het zonnetje er bij was het geweldig vertoeven.
Image Hosted by ImageShack.us

Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL), de koepelorganisatie van supermarkten, meldde zaterdag dat met het warme weer ook het barbecueseizoen is begonnen. Consumenten kochten opvallend veel barbecuevlees. Wij dus ook en toen we zondag tegen 18.30 uur thuis waren zijn we gaan BBQ’en.

Mara druk bezig aan het roosteren Image Hosted by ImageShack.us

Samen op de foto gezet door Brett, een buurman van 3 huizen verder die met zijn hond aan het wandelen was langs de waterlijn. Keurig netjes had Brett de hond aangelijnd. Dat moeten meer hondenbezitters doen!
Image Hosted by ImageShack.us

2 thoughts on “Warmste aprildag ooit

  1. Mooie plaatjes vrienden van de Veluwe.(nou ja dichtbij)
    Hier stond een onvervalste thaise curry op het program, maar zoonlief ging bij een vriendje aan de kipkerrie met rijst, dus werden wij na een heerlijk zonnige dag in de tuin verwend door ondertgetekende met een lekker groot bord zelfgebakken patat met een heerlijke frisse dot Calvxc3xa9 mayonaise.

    Al met al ziet het er niet naar uit dat het weer slechter wordt, dus we genieten er nog maar even van, met volle teugen.

    Een joviale groet, vanuit en zonovergoten Almeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeere

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s